روند نزولی در بازار سرمایه در هفتههای اخیر باعث شده بود شاخص کل که توانسته بود یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد را هم فتح کند، روز گذشته تا یک میلیون و ۵۰۱ هزار واحد کاهش یابد اما امروز این شاخص با ۲۰۰۰ واحد افزایش توانست این کانال را حفظ کند.
در بازار نزولی امروز، خچرخش، مداران، تپمپی، سکرد، زپارس، دارو و خمهور بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند. بیشترین افزایش قیمت نیز به نمادهای بموتو، کساپا، ثفارس، فمراد، قمرو، دشیمی و رکیش تعلق داشت.
هر چند که شاخص کل بورس در معاملات امروز برای صعود گام برداشت و حتی تا یک میلیون و ۵۴۸ هزار واحد افزایش یافت اما در نهایت دوباره روندی نزولی به خود گرفت و تا رقم یک میلیون و ۵۴۵ هزار واحد کاهش یافت.
در بازار ریزشی امروز، نمادهای سخزر، ساروم، خگستر، ستران، کروی، غشصفا و فرآور بیشترین کاهش قیمت و نمادهای وسینا، خچرخش، ولساپا، لسرما، کسرام، فنورد و فمراد بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند.
یک کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: واقعیت این است که صعود یا سقوط شاخص قابل پیشبینی نیست اما واقعی شدن نرخ محصولات و حذف قیمتهای دستوری در نهایت به نفع بازار سرمایه است چراکه سود شرکتها را افزایش میدهد و افزایش نرخ تورم هم قاعدتا تمایل مردم را برای سرمایهگذاری افزایش میدهد.
درحالی که شاخص کل بورس بر ساعات میانی معاملات توانسته بود تا یک میلیون و ۵۲۳ هزار واحد افزایش یابد در ساعات پایانی روندی نزولی به خود گرفت و تا رقم یک میلیون و ۲۲ هزار واحد هم کاهش یافت.
حرکت پاندولی شاخص کل بورس بین دو کانال 1.200 و 1.300 میلیون واحد روزهای قبل بارها تکرار شد، طوریکه بورس هر روز رنگ عوض میکند و عمر چراغ سبز یا چراغ قرمز در آن به دو روز هم نمیرسد، یک تحلیلگر بازار سرمایه معتقد است، بازار کف خود را پیدا کرده و ریسکها درحال کاهش است، اما نمیتوان انتظار صعود چشمگیر داشت.